La DOP Oliva de Mallorca, ja ha iniciat la collita:
01/10/2015
La DOP Oliva de Mallorca ha començat la tercera campanya de collita de l’oliva de taula Oliva de Mallorca, la qual s’estendrà fins al mes de febrer.
La Cooperativa de Sant Bartomeu de Sóller va rebre al conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, el sr. Vicenç Vidal qui acompanyat per en Josep Oliver, president de la DOP Oliva de Mallorca i Miquel Gual, president de la Cooperativa de Sant Bartomeu, ha conegut de primera mà el procés d’elaboració de les olives de taula, així com també la tasca que desenvolupa el consell regulador.
La DOP Oliva de Mallorca engloba a 58 pagesos que gestionen 46.500 oliveres de la varietat mallorquina de la Serra de Tramuntana, les quals ocupen 329 hectàrees, i compta amb tres envasadors: Cooperativa de Sóller, Son Moragues i Son Mesquidassa.
Enguany el consell regulador espera veure incrementada la producció registrada la passada campanya de 15 tones d’oliva verda sencera, oliva trencada i oliva negra natural, i poder així arribar a un major número de consumidors.
Entre el assistents, envasadors i membres del Consell Regulador de la DOP Oliva de Mallorca, així com els regidors de l’ajuntament de Sóller, Andreu Castanyer, i de Fornalutx, Maria Magdalena Vicens.
|