Informacions Útils

'Gamba de Sóller confitada en Oli de Mallorca, crema de nyora i alga', de José Cortés, guanyadora de OleoTapa 2015:

26/05/2015
José Cortés, xef executiu de Diablito ha guanyat el premi a la millor tapa amb Oli de Mallorca a la tercera edició del concurs OleoTapa 2015, que es va desenvolupar ahir a l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears. La tapa de Cortés, ‘Gamba de Sóller amb Oli de Mallorca, crema de nyora i alga’, va ser la millor valorada pel jurat en quant a incidència sensorial de l’Oli de Mallorca, les qualitats organolèptiques, dificultat del plat i presentació. En segon lloc va ser per la tapa de la María Salinas, xef del restaurant Hostal Cuba, ‘Pa d’Oli de Mallorca amb porc negre, xocolata amb oli i sal, maduixa i herbasana’ i el tercer per ‘Secreto Dorado’ de Matthias Huber del restaurant Chiliss nº3. El jurat va estar conformat per Joan Mayol, representant de la DO Oli de Mallorca; Miquel À. Frau, de l’Institut de Qualitat Alimentària. IQUA; José María Calonge, cap del Departament de cuina de la EHIB i Lydia E. Corral, de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de Balears.